Vi er en elevorganisation

Vi er elevernes

stemmer

Vi repræsenterer eleverne fra de tekniske erhvervsuddannelser, EUX, SOSU, PAU og HTX – deres holdninger og interesser. Vi understøtter deres elevrådsarbejde og giver dem mulighed for at blive hørt i den offentlige debat.

HVAD VI LAVER

En kort oversigt over vores indsatsområder

Støtte til elevrådsarbejdet

Udover det årlige Tour de Danmark, hvor elever i EEO besøger landets elevråd, så har vi to elevrådskonsulenter, der besøger elever i hele landet og hjælper dem med at få velfungerende møder, aktioner mm.

Elevdemokratiske Erhvervsuddannelser

“Elevdemokratiske erhvervsuddannelser” er et projekt, der med finansiering fra Tuborgfondet, skal hjælpe med at forbedre vilkårene for elevråd på erhvervsskoler.

Vejen til en erhvervsuddannelse

“Vejen til en erhvervsuddannelse” er projekt bestående af erhvervsskoleelever, der besøger grundskoleelever for at fortælle dem om deres vej til en erhvervsuddannelse. Så de også kan vælge en ungdomsuddannelse på et oplyst grundlag.

Aktiviteter

Hvert år afholder vi EUD-weekend, sommerlejr, debatmøder og meget mere. Følg med på vores Facebook-side, hvor vi løbende poster nye begivenheder, du kan deltage i.

Stormøder

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text.

Den offentlige debat

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text.

 Vibevej 31, 2400 København
25 10 00 40 / kontakt@eeo.dk