FÅ DIN STEMME HØRT TIL

KONGRESSEN 2022

Er du en elev med en holdning til din uddannelse eller til den uddannelsespolitik, der påvirker dig og en masse andre unge? Så deltag i EEO’s Kongres 2022!

Den 28. - 30. oktober 2022

Roskilde Tekniske Skole ⋅ Køgevej 1314000 Roskilde

Hvad er det for noget?

Kongressen er en weekend med fællesskab og debat. På Kongressen mødes erhvervsskoleelever fra hele landet og deler og diskuterer, hvilke problematikker, der opleves på skolerne, samt hvad vi kan gøre for at løse dem.

Deltager du i Kongressen er du med til at sætte aftryk på uddannelsesdebatten, EEO og din uddannelse, selvfølgelig sammen med en masse andre engagerede elever.

Hvad skal der ske?

Vi skal hygge os og snakke om det, der frustrerer os, og det, vi gerne vil have lavet om på! Til sidst beslutter vi, hvad vi sammen skal kæmpe for at forandre!

Det foregår gennem debat og afstemning, hvor du har mulighed for at byde ind og komme med forslag lige så tosset som du vil.

Inden Kongressen kan du komme til online intromøde enten onsdag d. 28. september kl. 19 eller mandag den 24. oktober kl. 19.

Hvad er EEO?

 

Se en kort introduktionsvideo, der kort forklarer hvem EEO er.

Find mere information her.

HVEM DELTAGER?

EUD-elever

Elever på tekniske erhvervsuddannelser

HTX'ere

Elever på det tekniske gymnasium (HTX)

SOSU-elever

Elever fra SOSU-uddannelserne

PAU-elever

Elever på den pædagogiske assistentuddannelse

EUX'ere

Elever på den erhvervsfaglige studentereksamen (EUX) 

Hvorfor skal jeg deltage?

Tidligere deltagere fortæller, hvorfor du skal tage med.

“Det er fedt at være med, fordi dét, man er med til at beslutte, faktisk får betydning og kan være med til at gøre en synlig forskel for andre.”

Anton

“Det er virkelig hyggeligt – og snakken er slet ikke så politisk tung, som man skulle tro. Det er et fedt forum at diskutere sine holdninger i.”

Kaja

“Det er en fed måde at få indflydelse på sin uddannelse. Din holdning tæller med i alt hvad EEO arbejder for, og hvad der skal forbedres.”

Trine

“Det er et mega hyggeligt arrangement, hvor du får massere af nye kammerater og lærer en masse om hvad EEO står for og laver.”

Leif

PRAKTISK

EEO betaler for alle udgifter i forbindelse med din deltagelse til Kongressen.
Det inkluderer transportafgift, overnatning samt mad til mødet.

SPØRGSMÅL?

Har du nogen som helst spørgsmål om Kongressen, kan du kontakte Amanda Bertram på amanda@eeo.dk eller på telefon 25 10 00 42

 Vibevej 31, 2400 København
25 10 00 40 / kontakt@eeo.dk