Til forældre

Hvad fortæller vi dit barn?

Kære forældre

Oplever du også, at du som forælder ofte mangler viden om ungdomsuddannelserne og ikke føler dig klædt på, når din søn eller datter har brug for rådgivning? Så kan du måske hente inspiration her. Kampagnen DITBARNSFREMTID har i samarbejde med Vejen til en Erhvervsuddannelse og UU Danmark udviklet materiale, som er direkte henvendt til dig som forælder.

Her får du fem gode råd til, hvordan du taler om valg af ungdomsuddannelse med dit barn – og fem gode grunde til, hvorfor du ikke må glemme erhvervsuddannelserne, når du giver gode råd.

Materialet er også blevet til en folder som Vejen til en Erhvervsuddannelse’s rollemodeller har med rundt når de besøger dit barns folkeskole.

Find mere inspiration på Ditbarnsfremtid.dk

Ditbarnsfremtid.dk, som også er direkte henvendt til forældre, kan du i øvrigt finde mange flere konkrete input til uddannelsessamtalen. Her finder du også information og fakta om en lang række spændende erhvervsuddannelser, hvor der er gode praktik-, job- og videreuddannelsesmuligheder.
Blandt andet kan du læse historier, der er fortalt af unge, som er i gang med en erhvervsuddannelse og voksne, som har taget en erhvervsuddannelse og nu er i gang med en spændende karriere. De fortæller, hvorfor en erhvervsuddannelse har været det helt rigtige valg for dem, og hvilke muligheder det giver dem.

Så tjek Ditbarnsfremtid.dk, så du både kan bringe viden og inspiration med til samtalen om fremtiden med din søn eller datter.

Vibevej 31, 1.sal – 2400 København NV

25 10 00 40 / kontakt@eeo.dk