Klar, parat, skolestart

Materialer til dig der er OpstartsMentor

Materialer til skolebesøg

Refusion

Har du haft transportudgift i forbindelse med skolebesøg, kan du få det refunderet på linket nedenfor.

Organisationerne bag projektet

Erhvervsskolernes ElevOrganisation (EEO)

I EEO arbejder hver dag for at eleverne på de tekniske erhvervsuddannelser, EUX, SOSU, PAU og HTX interesser og holdninger bliver hørt i den offentlige debat.
EEO står sammen for at skabe forandringer. Hos EEO er eleverne hverdagens eksperter, og deres stemme er vigtig, når der snakkes om problemer ude på uddannelserne. Det er nemlig eleverne, der går der og ved, hvilke problematikker der er relevante.

Raido

Raido er en almennyttig forening med en vision om, at alle unge skal være i stand til at skabe sig en god fremtid gennem uddannelse og stærke fællesskaber. Det forsøger de ved at videndele om frafald, udvikle, afprøve og evaluere helt nye indsatser og skabe netværk for ledere og ansatte på tværs af forberedende grunduddannelser samt erhvervs- & gymnasiale uddannelser.

Tuborgfondet støtter projekter og organisationer, der er drevet af og/eller for unge. Tuborgfondet støtter tiltag, der bringer flere ind i fællesskabet, giver dem indflydelse i samfundet, skaber engagement og klargøre unge til fremtidens arbejdsliv.

Du kan læse mere om Tuborgfondet på deres hjemmeside.