COVID-19

Hvad betyder det for dig som elev og for Erhvervsskolernes ElevOrganisation?

Erhvervsskolernes ElevOrganisation om COVID-19

EEO opfordrer alle elever til at orienterer sig i og følge myndighedernes anvisninger. Det er vigtigt at vi forholder seriøst og rationelt til den situation, vi står i. 

COVID-19 har fået stor betydning for hele samfundet, og derfor er EEO som elevorganisation naturligvis også påvirket af situationen. Vi opfordrer til, at vi hjælper hinanden og lytter til myndighedernes anbefalinger.

Vi skal stå sammen og passe på hinanden. Husk derfor at bruge jeres sunde fornuft, når I færdes ude og indenfor. 

 

EEO’s aktiviteter begrænses den kommende tid

Den kommende tid vil EEO’s aktivitetsniveau være begrænset. Det gælder også vores skolebesøg. Hvis I som elevråd ønsker et besøg på et senere tidspunkt, så skriv endelig til vores elevrådskonsulenter på elevraad@eeo.dk. 

Ydermere har EEO været nødsaget til at aflyse og udskyde aktiviteter og arrangementer i nærmeste fremtid. Det er beklageligt men nødvendigt.

Har I nogle spørgsmål, så skriv endelig

Hvis du som elev har nogle spørgsmål i denne ekstraordinære tid, så tøv endelig ikke med at skrive til os på kontakt@eeo.dk.

EEO vil også selv, de næste 14 dage efter myndighedernes opfordring, arbejde på lavere blus. Vi vil derfor forsøge at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Øvrig information og relevante links

www.coronasmitte.dk
Der henvises først og fremmest til de danske myndigheders side. Her har myndighederne samlet alle informationer om coronavirus/covid-19. Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på +45 7020 0233.

www.deg.dk/aktuelt/fokus/faq-corona-spoergsmaal-og-svar-om-skolernes-aktuelle-situation/
Danske Erhvervsskoler og -Gymnaiser har udarbejdet en FAQ til skolerne om coronavirussen.

www.fho.dk/blog/2020/03/11/fagbevaegelsens-hovedorganisations-vejledning-om-corona-virus/
Fagbevægelsens Hovedorganisation har udarbejdet en FAQ til lønmodtagerne om coronavirussen. Herunder rettighederne og information om  lærlinge og elever. 

 Vibevej 31, 2400 København
25 10 00 40 / kontakt@eeo.dk