Ungdommens EU vil skabe debat der tager udgangspunkt i elevernes hverdag. Det skal være spændende, relevant og med jordnære eksempler fra det virkelige liv. Politikerne skal ud på skolerne og møde elevernes hverdag.

 EU-debat
Den 25. Maj skal vi stemme til Europaparlamentsvalget. EU-samarbejdet er vigtigt for vores arbejdsmarkede, uddannelser og hverdagen på vores skoler.
Op til valget holder Erhvervsskolernes ElevOrganisation (EEO) i samarbejde med LO Ungdom en række valgdebatter på erhvervsskoler over hele landet.
Kampagnen ’’Ungdommens EU’’ har til formål at engagere erhvervsskoleelever i Europarlamentsvalget og sikre at vi elever bliver hørt i den politiske debat frem mod valget d. 25. maj.

For eleverne på landets erhvervsskoler er oversete i den politiske debat. Elevernes hverdag tilsidesættes i en dagsorden præget af akademikere og politikere. Men nu er det nok!
Politikerne skal ned på jorden og forholde sig til konkrete situationer og ikke en indholdsløs diskussion.
Vi vil skabe en debat der tager udgangspunkt i elevernes hverdag. Det skal være spændende, relevant og med jordnære eksempler fra det virkelige liv.
Politikerne skal ud på skolerne og møde elevernes hverdag.
eu debat4

Der træffes mange beslutninger i EU som har indflydelse på erhvervsskoleelevers hverdag. Derfor er det hammer vigtigt at unge er klædt godt på til valget og får mulighed for at stille spørgsmål og give deres holdninger til kende. Emner som social dumping, ungdomsarbejdsløshed og praktik- og lærepladsmanglen, er emner som i høj grad påvirker elevernes hverdag og fremtid på arbejdsmarkedet.

Målet er at afholde 40 paneldebatter på landets erhvervsskoler frem mod valget d. 25. maj. Debattørerne vil være UNGE kandidater fra de opstillede partier – for gamle mænd i jakkesæt er der nok af i forvejen!

Hvis du gerne vil have en debat ud på din skole, så kontakt kampagneleder Casper Steppat 


 

Casper-endelig

EU-Kampagnemedarbejder
Casper Steppat

E-Mail: eu@eeo.dk
Telefon: 25 13 29 70

Eleverne på landets erhvervsskoler bliver overset i den politiske debat.Vi tager udgangspunkt i elevernes hverdag og får politikerne ned på et en-til-en niveau.