EEO’s sommerlejr er din mulighed for en masse spændende, gode og hyggelige oplevelser.
Her forenes EEOs poltiske arbejde for god og gratis uddannelse, lærepladser mm. , med sommerferie og godt selskab. Sommerlejeren byder på en række politiske workshops. Her vil være både praktiske, politiske og kreative aktiviteter. Og helt sikkert noget for dig.

”Vores workshops var tilrettelagt af aktivister og ansatte, som gav gode oplevelser og nye måder at tænke på. Den workshop der nok står klarest frem når jeg tænker tilbage, var en workshop om vores forventninger til hinanden og vores mål for bedre uddannelser. Selvom jeg var bekendt med øvelserne, så gjorde det oplevelsen særlig at det var med folk fra EEO. Det gav en følelse af sammenhold og så var det herligt at få lov at lege lidt under en workshop.” – Jens Holland, HTX-udvalgsmedlem og genganger på EEO’s sommerlejr.

Det hele er dog ikke kun workshops og politik. Sommerlejren byder også på en masse andre sjove oplevelse. Programmet er nemlig også fyldt med overraskende underholdning, teambuilding og meget mere.

”Forestil dig 2 hold – alle kampklar i malerdragter og badetøj. 100 vandbalonner med farve, paintball lignende bane og fightervilje. Så har vi mit minde fra min første sommerlejr med EEO. Skønt mit hold ikke vandt i den samlede stilling så er det en ”krig” jeg sent vil glemme. Folk levede sig virkelig ind i det og det blev en rigtig sjov oplevelse.” – Casper Steppat, Forretningsudvalgsmedlem,

Du kan tilmelde dig her: http://billetto.dk/eeosommerlejr2013
Tjek også facebook-event: https://www.facebook.com/events/129451120573101/