Min første oplevelse med EEO var denne sommer, på EEO’s sommerlejr. Da jeg tilmeldte mig havde jeg ingen ide om, hvad jeg gik ind til. Jeg kendte stort set ingen af de aktive, og havde ikke meget viden om selve organisationen.

Selv om jeg ikke kendte nogle var der ingen grund til nervøsitet, de aktive i organisationen tog sig godt af mig, og fik mig til at føle som en del af fællesskabet. Jeg vil påstå at det ligefrem er umuligt ikke at blive hevet ind i organisationens latterfyldte og rare selskab.
De oplæg og workshops sommerlejren tilbyder er super interessante og nyttige. Jeg deltog bl.a. i et oplæg omkring retorik og hvordan man fremstår bedst muligt, når man skal tale foran en masse mennesker. Oplæg som disse styrker virkelig dine kompetence, som du kan udnytte i både job og skolearbejde.
Udover de spændende oplæg og workshops, havde vi også mange sociale aktiviteter, som natteløb, fællessang omkring et bål og teamwork. Hvis jeg skal beskrive det sociale samvær i EEO, er det en god blanding af jokes, brætspil, latter og øl.
Jeg fortryder ikke at jeg kastede mig ud i en sommerlejr med EEO, da hver og en kan være med, uanset om man er tekniskskoleelever, SOSU’er, htx’er, politisk arrangeret eller ej.

 

Min oplevelse første oplevelse som ny i EEO var en positiv overraskelse, da alle de aktive er nede på jorden og nemme at snakke med.

 

Sommerlejren har bragt mig viden, masser af grin og nye bekendtskaber.