Interesseorganisationen for elever på landets tekniske skoler og HTX får ny formand. Danmarksmester i debat – Morten Ryom træder tilbage for at fokusere på kommende folketingsvalgkamp.

MieHovmark1_EEO-Daniel Rask

“Det er helt afgørende, at vi får en løsning for de 13000 elever, der står uden en ordentlig læreplads” siger Mie Hovmark, ny formand for EEO. Foto: Daniel Rask/EEO

Efter to år som formand for landets EUD- HTX- og EUX elever træder Morten Ryom nu tilbage for at fokusere på sin nye rolle som folketingskandidat for Socialdemokraterne i Nordjyllands kredsen.

“ Der må aldrig opstå tvivl i offentligheden eller blandt vores aktive om jeg taler som repræsentant for eleverne på landets erhvervsskoler eller et politisk parti. Jeg takker af efter to gode år hvor vi har sat en klar dagsorden for erhvervsuddannelser vi kan være stolte af og som uddanner håndværkere i verdensklasse. Jeg er sikker på at EEO vil fortsætte arbejdet for, at sikre gode erhvervsuddannelser til alle som kan og vil. Selv glæder jeg mig til de mange nye udfordringer som folketingskandidat og ønsker EEO’erne fortsat held og lykke” siger Morten Ryom, afgående formand for Erhvervsskolernes ElevOrganisation (EEO)  

“Det er en stor sejr hver gang en faglig stiller op til folketinget. Vi har brug for flere politikere, der lytter til os almindelige mennesker og vores udfordringer. En der kender hverdagen ude på landets tekniske skoler og gymnasier. Det er helt afgørende, at vi får en løsning for de 13000 elever, der står uden en ordentlig læreplads. Det skal være slut med uddannelessnobberiet. Det almene gymnasium er ikke den eneste vej ud på arbejdsmarkedet. Og en rød hue er ikke bedre end et par arbejdsbukser.”  siger Mie Hovmark, ny formand for Erhvervsskolernes ElevOrganisation (EEO)

Den 24.-26. Oktober holder EEO kongres i Høje Taastrup. Her vælges desuden ny næstformand, hovedbestyrelse og forretningsudvalg.
For yderligere udtalelser kontakt Mie Hovmark på 20 97 95 08 eller Morten Ryom på 24 40 70 87  

MieHovmark2_EEO-Daniel Rask

“Det skal være slut med uddannelessnobberiet. Det almene gymnasium er ikke den eneste vej ud på arbejdsmarkedet. Og en rød hue er ikke bedre end et par arbejdsbukser.” siger Mie Hovmark der glæder sig til at komme i gang med arbejdet Foto: Daniel Rask/EEO