HTX-udvalget

Udvalget for elever på de tekniske gymnasier (HTX) bliver i Erhvervsskolernes Elev-Organisation (EEO) kaldet for HTX-udvalget.  Vi arbejder med de problemstiller man oplever som HTX-elev.

Udvalget består af 7 menige medlemmer, en repræsentant i EEO´s forretningsudvalg og en udvalgsbestyrer. Når regeringen eller andre, har debatter der kan have konsekvenser for vores elever, skrider HTX- udvalget ind.

Vi er et udvalg, hvor vi elever er i fokus. Det kan være problemstillinger, som kun berører en eller flere skoler men det kan også være landsdækkende problemer. F.eks manglende fokus på sikkerhed i værkstederne eller ændring af vores digitale eksamensformer. Medlemmerne af udvalget er valgt på et af EEOs årlige stormøder og kommer fra hele landet.

Det er vigtigt at være organiseret sammen med andre elever som en selv. Vi tror nemlig at vi kan lære af hinanden og forbedre HTX uddannelsen. På den måde får vi nemlig den bedst mulige uddannelse og samfundet de bedst uddannet unge.

Det er vigtigt at være på forkant og sikre at vi elever er repræsenteret. Derfor arbejder vi i udvalget meget med undersøgelser og rapporter så vi er sikret det bedst mulige grundlag før vi handler.

 puw

Sikkerhed i værkstederne

Vi mener f. eks at der skal være mere sikkerhed i vores værksteder. Vi mener at vi elevers sikkerhed burde være i højeste prioritet, og  kæmper derfor for at alle elever skal have et obligatorisk sikkerhedskursus.
Der er så mange ting der kan forbedres på HTX og HTX- udvalget kæmper for at gøre netop HTX uddannelsen til den bedste.

Vi går ikke med til nogen former for ændringer på vores uddannelse som gør uddannelsen dårligere, og vi lover at vi vil kæmpe for vores rettigheder, indtil at vi får vores vilje!
Så bare rolig kære HTX´er vi er et udvalg der ikke giver op på jer, og kæmper for jeres rettigheder.

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål,kommentarer,forslag til ting vi skal arbejde med eller bare gerne vil i kontakt med os fra HTX-Udvalget har vi en udvalgsbestyrer og en repræsentant i EEO’s forretningsudvalg.
kontaktsiden kan du se alle medlemmer af forretningsudvalget og deres kontaktoplysninger

 

 

 

HTX udvalgsbestyrer Anders Stendevad

E-mail: Anders.stendevad@eeo.dk
Telefon: 60 46 48 84

Vores uddannelser er grundstenen i vores samfund. Vi bliver nødt til at stå sammen om dem. Vi skal beskytte og styrke dem, når de er under angreb.

 

 


 

HTX-repræsentant Magnus Christiansen

E-mail: Magnus.kronborg@eeo.dk

Telefon: 30 48 37 45

Det fleksible klasseloft var en start, men det er ikke nok. Der kan stadig sidde 30 elever på 8 m2. Det kan vi gøre bedre