Elevrådet på Syddansk Erhvervsskole prøver, som så mange andre elevråd rundt om i landet, at overbevise deres ledelse om, at de gerne ville have nogle sociale arrangementer på deres skole. For elevrådet på SDE lykkedes det endelig, og d. 4.juni kunne elevrådet se alt deres hårde arbejde give pote, og byde deres kammerater velkommen til en spændende torvedag, med stand-up show og fede konkurrencer.

Elevrådet på SDE har brugt mange kræfter på at planlægge det bedste arrangement for deres kammerater, for elevrådet var det nemlig vigtigt, at man for en gang skyld kunne få mulighed for at møde hinanden på kryds og tværs af uddannelserne. Elevrådet fandt på, at hver uddannelse skulle vise deres uddannelse frem på en sjov og inddragende måde. Det resulterede i en sjov dag, hvor malerne fik hjælp til at lave et maleri, ved at skyde balloner fyldt med maling ned med dartpile. Tømrerne viste deres uddannelse frem med den klassiske slå- søm- i- bræt konkurrence. IT uddannelsen havde fundet på en konkurrence, hvor man skulle sammensætte bogstaverne på et tastatur. Til slut kunne man prøve kræfter med at trække en lastbil, eller se hvor langt man kunne løbe med en elastik om livet.

Elevrådet på SDE kan nu med stolthed se tilbage på en vellykket eftermiddag, hvor de og deres kammerater fik mødt hinanden og hinandens uddannelser. Den solrige dag blev afsluttede med sjov underholdning ude i det fri, med stand-up komikeren Simon Talbot.