EEO’s frivillige og ansatte er i øjeblikket i gang med årets skolestartskampagne, hvor elevråd på de tekniske skoler og HTX landet over besøges. Læs mere om kampagnen og book et besøg af EEO her.

Sommerferien er for de flestes vedkommende ved at være overstået, og for nogen betyder det, at man skal tilbage til skolegangen efter en tiltrængt pause. For mange er det også starten på en ny uddannelse. For elevrådene på de tekniske skoler og HTX er skolestarten ensbetydne med genoptagelsen af arbejdet elevrådet, eller måske opstarten af et helt nyt.

Som altid tager EEO rundt og besøger elevrådene og skolernes, så vi kan sige hej til de nye elever, hjælpe med at få elevrådene i gang efter ferien og give nogle gode tips og tricks til, hvordan man får mest muligt ud af sit elevråd og får skabt de største forbedringer på skolen.

Hvis du gerne vil have EEO ud på din skole og til dit elevråd, så book et besøg ved at sende en mail eller ringe til Morten Buur, der er elevrådsansvarlig for EEO. Du fanger ham på morten.buur(at)eeo.dk eller +45 2988 9704.